ФОТОРАЗХОДКИ НАВЪН СРЕД ПРИРОДАТА ИЛИ У ДОМА - ЕСТЕСТВЕНИ И С МНОГО НАСТРОНИЕ. НЕ ОЧАКАВАЙТЕ ПОЗИ А СМЯХ, ПРЕГРЪДКИ И ЗАБАВЛЕНИЕ

СЕМЕЙНИ

Времето в живота ни прекарано с нашите деца е мимолетно и безценно. Надявам се да ми се доверите и да ви вдъхновя за нови приключения с неподправени и артистични снимки на вашето семейство. 

 


 

СЕМЕЙНА ФОТОГРАФИЯ

 

“Семейни фотосесии”

Какво да очаквате…
Като родители на две деца ние знаем колко е трудно да се организира времето с тях. Всяко семейство е различно и всяка семейна фотосесия е изключително индивидуална. Времетраенето зависи от вашите желания и няма ограничение в броя кадри които ще получите. Ето защо нашата философия за тези фото разходки се свежда до добра светлина, подходяща локация и емоционални образи.

Локацията…
Фотографирам семейства в градска среда изключително рядко като се опитвам да избягвам места с тълпи от хора и пренаселени паркове. През зимния период често разказвам фото истории от ежедневието и празниците в домовете на семействата. През останалите сезони може да ме срещнете да снимам най-вече по полета, гори, планини и реки. Ето защо задължително ще ви препоръчам точно такава дестинация за снимки в зависимост от конкретното време на годината.

Разкажете ми къде се намирате и аз ще ви изпратя подробности.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ


прочети още ↓
 

ПОДАРИ СПОМЕНИ

 

“Ваучер”

 

Какво е това…
Подаръчните ваучери са идеален подарък за семейството и приятелите.

Как да поръчате…
Може да ни споделите каква е вашата идея, какво бихте желали да включва ваучера и до каква стойност да бъде този подарък. Ние ще ви изготвим индивидуално предложение и ако решите да поръчате можем да изпратим ваучера до вас или до друг адрес на получателя.

Разкажете ни и ще ви изпратим подробности.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

 


ФОТОГРАФИЯ ЗА САНТИМЕНТАЛНИТЕ ХОРА, КОИТО ИСКАТ ДА СЪХРАНЯТ ВРЕМЕТО, КОЕТО СПОДЕЛЯТ СЪС СЕМЕЙСТВАТА СИ

————————

Ако имате въпроси, желаете да получите индивидуална оферта или просто искате да проверите за свободна дата, моля не се колебайте да ме потърсите.
Позвънете или използвайте формата за контакт
Phone/WhatsApp/Viber +359887209420
Email: hello@georgestratiev.com