ФОТОРАЗХОДКИ НАВЪН СРЕД ПРИРОДАТА ИЛИ У ДОМА - ЕСТЕСТВЕНИ И С МНОГО НАСТРОНИЕ. НЕ ОЧАКАВАЙТЕ ПОЗИ А СМЯХ, ПРЕГРЪДКИ И ЗАБАВЛЕНИЕ

СЕМЕЙНИ

Времето в живота ни прекарано с нашите деца е мимолетно и безценно. Надявам се да ми се доверите и да ви вдъхновя за нови приключения с неподправени и артистични снимки на вашето семейство. 

 


 

СЕМЕЙНА ФОТОГРАФИЯ

 

“Семейни фотосесии”

Какво да очаквате…
Като родители на две деца ние знаем колко е трудно да се организира времето с тях. Всяко семейство е различно и всяка семейна фотосесия е изключително индивидуална. Времетраенето зависи от вашите желания и няма ограничение в броя кадри които ще получите. Ето защо нашата философия за тези фото разходки се свежда до добра светлина, подходяща локация и емоционални образи.

Локацията…
Фотографирам семейства в градска среда изключително рядко като се опитвам да избягвам места с тълпи от хора и пренаселени паркове. През зимния период често разказвам фото истории от ежедневието и празниците в домовете на семействата. През останалите сезони може да ме срещнете да снимам най-вече по полета, гори, планини и реки. Ето защо задължително ще ви препоръчам точно такава дестинация за снимки в зависимост от конкретното време на годината.

Цена:
350лв/ до един час
500лв/ до два часа


прочети още ↓
 

ПОДАРИ СПОМЕНИ

 

“Ваучер”

 

Какво е това…
Подаръчните ваучери са идеален подарък за семейството и приятелите.

Как да поръчате…
Може да ни споделите каква е вашата идея, какво бихте желали да включва ваучера и до каква стойност да бъде този подарък. Ние ще ви изготвим индивидуално предложение и ако решите да поръчате можем да изпратим ваучера до вас или до друг адрес на получателя.

Разкажете ми къде се намирате и аз ще ви изпратя подробности:

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

 

 


ФОТОГРАФИЯ ЗА САНТИМЕНТАЛНИТЕ ХОРА, КОИТО ИСКАТ ДА СЪХРАНЯТ ВРЕМЕТО, КОЕТО СПОДЕЛЯТ СЪС СЕМЕЙСТВАТА СИ

——————-

Ако имате въпроси, желаете да получите индивидуална оферта или просто искате да проверите за свободна дата, моля не се колебайте да ме потърсите.
Позвънете или използвайте формата за контакт
Phone/WhatsApp/Viber +359887209420
Email: hello@georgestratiev.com