ФОТОРАЗХОДКИ НАВЪН СРЕД ПРИРОДАТА ИЛИ У ДОМА - ЕСТЕСТВЕНИ И С НАСТРОНИЕ. НЕ ОЧАКАВАЙТЕ ЗАУЧЕНИ ПОЗИ, А МНОГО СМЯХ, ПРЕГРЪДКИ И ЗАБАВЛЕНИЕ

СЕМЕЙНИ

Времето в живота ни прекарано с нашите деца е мимолетно и безценно. Надявам се да ми се доверите и да ви вдъхновя за нови приключения с неподправени и артистични снимки на вашето семейство. 

 


 


СЕМЕЙНА ФОТОГРАФИЯ

Какво да очаквате…
Като родители на две деца ние знаем колко е трудно да се организира времето с тях. Всяко семейство е различно и всяка семейна фотосесия е изключително индивидуална. Времетраенето зависи от вашите желания и няма ограничение в броя кадри които ще получите. Ето защо нашата философия за тези фото разходки се свежда до добра светлина, подходяща локация и емоционални образи.

Локацията…
Фотографирам семейства в динамична градска среда изключително рядко, като се опитвам да избягвам места с тълпи от хора и пренаселени паркове. През зимния период често разказвам фото истории от ежедневието и празниците в домовете на семействата. През останалите сезони може да ме срещнете да снимам най-вече по полета, гори, планини и реки. Ето защо задължително ще ви препоръчам точно такава дестинация за снимки в зависимост от конкретното време на годината.

Цена:
450лв/ до един час
600лв/ до два часа


прочети още ↓
 

ПОДАРИ СПОМЕНИ

 

“Ваучер”

 

Какво е това…
Ваучери са идеален подарък за семейството и приятелите.

Как да поръчате…
Споделете ни подробности за вашата идея и кой вариант бихте желали -фотосесия до един час или до два часа. Ако решите да поръчате можем да изпратим ваучера към вас или до друг адрес директно до получателя.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

 

 


ФОТОГРАФИЯ ЗА САНТИМЕНТАЛНИТЕ ХОРА, КОИТО ИСКАТ ДА СЪХРАНЯТ ВРЕМЕТО, КОЕТО СПОДЕЛЯТ СЪС СЕМЕЙСТВАТА СИ

——————-

Ако имате въпроси, желаете да получите индивидуална оферта или просто искате да проверите за свободна дата, моля не се колебайте да ме потърсите.
Позвънете или използвайте формата за контакт
Phone/WhatsApp/Viber +359887209420
Email: hello@georgestratiev.com