ОТЗИВИ

НАЙ-ПРИЯТНО ОТ ЦЕЛИЯ МИ ТРУД Е ДА ЧУЯ КОЛКО СА ЗНАЧИМИ ФОТОГРАФИИТЕ КОИТО СЪМ СЪЗДАЛ
Това да знам, че моята фотография прави щастливи толкова много двойки е незаменимо чувство което ме вдъхновява и ми дава удоволствието да продължавам напред

Споделям част от отзивите които получавам като прекрасни коментари и писма. Благодаря сърдечно!

Kellie & Nikola

George!!! Wow. We just spent the last hour flicking through all the photos and they are everything we could ever dream of. We loved your presence and sense of calmness you created on our wedding day, you made the shoot feel fun and we both couldn’t have asked for a better photographer. You did a marvelous job with the shooting and editing and we are beyond happy. Thank you for such a precious memory captured so beautifully.

Кало и Крис

“Жоро е страхотен професионалист! По време на събитието ни беше безупречен, предразположи ни, не беше натрапчив и не усетихме почти присъствието му. Що се отнася до снимките! Страхотни са е меко казано! Пресъздаде всяка емоция в кадър, който ще изживяваме при всяко разглеждане! Препоръчвам с две ръце! Благодарим ти от сърце, Жоро, че беше част от нашия празник! “

Том и Яна

Уникални, прекрасни, истински… просто нямам думи да опиша колко сме възхитени от снимките. Толкова добре си хванал всички моменти и си описал със снимките нашия най-хубав ден. Докато ги гледаме се връщаме в голяма желязна и можем да почустваме всяка емоция изпитана на този ден.Снимките от купона са толкова непринудени точно както се надявах да станат, но успя да надминеш всичките ни представи. А снимките на залез слънце са великолепни.Още на деня бяхме много очаровани от кратките фотосесии, които ни направи и от бързите и лесни направления, които даде. Много ти благодарим за всичко. Снимките с които ще си припомняме този ден са блестящи.

Мария и Димитър

Мили, Жоро! Сгодих се, омъжих се и въпреки силните емоции, винаги съм намирала правилните думи – до този момент. Като журналист по професия и филолог по душа – винаги имам какво да кажа, за добро или не толкова, НО! Този път съм без думи… не знам какво да кажа и не знам как да изразя чувствата, емоциите и преклонението пред таланта ти!

Кадрите са НЕВЕРОЯТНИ! С Митко снощи изчакахме цялата къща да заспи и гледахме снимки до 3 през нощта. Задъхах се, в абсолютно легнало положение! Имайки предвид, че както вече знаеш – не се харесвам много на снимки – на твоите… забравих, че гледам собствената си сватба. Гледахме кино в кадри! И не е “уау”, а повече!!!

Станах тази сутрин и продължавам да дишам учестено. Интимните кадри от Мезек са… усещания и твоят професионализъм! Всичко е феноменално!

Теофана и Марто

Мили Георги,
Не знам как да опиша колко много се вълнувахме, гледайки снимките.. прекрасни са!!! Час и половина седяхме, пихме вино и те се въртяха. Толкова много моменти си уловил и все едно е видео. Благодарим ти безкрайно и от сърце! А фотосесията в гората е като в приказките, а финалното хоро под дъжда….и още и още… Имаме един уникален спомен за цял живот благодарение на теб!

Мария и Георги

Много благодарим,че си увековечил нашите моменти по такъв красив начин и с твоя разказ ни пренесе отново в сватбения ден. За нас също беше голямо удоволствие и се радваме,че избрахме теб за наш фотограф.

Криси и Любо

Фото разказът е приказен, Жоро! Не можахме да повярваме как е възможно толкова много кадри да има и всичките да са прекрасни! Благодарим от сърце, че си успял да уловиш толкова много незабравими моменти, които се надяваме да показваме до досада и на внуците си някой ден!

Криси и Георги

Благодарим ти изключително много за това, че бе така приятен, забавен, ненатрапчив, готов да уловиш мига с търпение, креативност, разбиране и приспособимост към всяка ситуация! Изживяването с теб си бе неизменна и важна част от прекрасния и незбравим за нас ден, а кадрите, пратени към момента, са кой от кой по-хубав и точно определящ ни. БлагоДарим! Щастливи сме, че се запознахме и нещата така ни се случиха, че точно ти да бъдеш с нас в този ден!

Зорница и Георги

Вчера вечерта с Георги до късно разглеждахме галерията и трябва да ти кажа, че фотографиите са просто невероятни! Очаквах да са страхотни, но честно казано надминават и най-смелите ми представи за това как е изглеждал денят през обектива. Уловил си емоцията по невероятен начин, гледайки ги се пренесохме отново на деня – толкова се разчувствах, че после не можех да заспя от вълнение, хаха! А сесията по залез е простооо….нямам думи за нея, наистина! Трудно ми е да повярвам, че това е пътят до нашето селце – прилича на Тоскански пейзаж от картина. Страшно много ми харесва цветовото градиране, точно в тоновете, в които си го представях е и всичко изглежда вълшебно!

П.П. Също така забравих да добавя, колко много всички сме впечатлени от това, че си уловил абсолютно всички гости в много емоционални и красиви моменти.

Лили и Йохен

“Здравей, Жоро! Благодарим ти от сърце за прекрасните снимки!!! Докато ги гледахме се върнахме обратно на сватбения ни ден. Уловил си страхотни моменти и си запечатил много настроение! Много сме щастливи, че има и толкова много снимки на всички гости, това остава невероятен спомен. Искаме и отново да ти благодарим за страхотното присъствие в самия сватбен ден, за това, че вдъхваш такова спокойствие и беше толкова дискретен. 

Моника и Кристиян

“Mногo ти благодарим, снимките са страхотни! Не мога да им се нарадвам, вече за 5-ти път последователно ги гледам, и се радвам, колко добре са се получили. Прекрасно си хванал емоциите на този ден и толкова много други хубави моменти! Наистина много ти благодарим. Много се радвам, че ти беше с нас на този специален ден, не мисля че някой друг щеше да успея да запази тези хубави моменти толко добре!

Яна и Константин

“Жоре, здравей! Днес, разглеждайки снимки от сватбата (за пореден път!), се сетихме, че покрай еуфорията покрай новото щастливо събитие преди няколко месеца съвсем сме изключили да ти напишем нещо много важно (огромен пропуск!): искаме да знаеш, че снимките са НЕВЕРОЯТНИ! Уловил си толкова скъпи за нас моменти, някои сме ги пропуснали покрай вълнението, но ти си се погрижил да си ги припомним! Цветове, чувства – прекрасни снимки! Макар и със закъснение, искаме да ти БЛАГОДАРИМ най-сърдечно за неповторимата емоция, която ни подаряват снимките всеки път, когато ги гледаме! Невероятен професионалист си и ти желаем да бъдеш здрав и все така вдъхновен за изкуството! Защото вярваме, че само истински талантливите фотографи могат да придадат художествена стойност на това, което виждат! Ти безспорно си такъв!!!!!!

Петя и Жоро

“Жорка, много много благодаря за всичко! Твоята работа е най-хубавият подарък, който получихме! Искрени и безкрайни благодарности и на теб за търпението и професионализма! Разпратих снимки и всички са възхитени какви хубави моменти си уловил! Хиляди благодарности за прекрасната работа! “

Кристина и Герасим

“Привет, супер са снимките, вчера даже ги гледахме с родителите и те много ги харесаха Говорихме си с Тея и Теди. Видях, че си снимал и тях. Ти официално си фотографът на сватбения сезон”

Ани и Краси

“Здрасти Жоро! Уауууууу, снимките са страхотни! Невероятно си хванал моменти и емоции, много сме щастливи, че направихме с теб фотосесията. Ще ни останат прекрасни спомени, вече планираме да си извадим и сложим из жилището много от тях. След някоя друга година ще повторим, децата растат толкова бързо и се променят…”

Силвия и Мариян

“Привет , Жоро! Откъде да започнем ?! Пробвахме да напишем имейл няколко пъти … но някак си думите все не бяха достатъчни , за да изразим колко щастливи и развълнувани се чувстваме от сватбените ни снимки ! Буквално нямаме думи , с които да кажем , колко много ти благодарим за това колко си вложил в нашия ден ! При срещата ни с теб бяхме толкова впечатлени от ентусиазма , с който говорeше за фотографията …осъзнахме , че това не е просто работа за теб , а страст . На самия ден се чувствахме в сигурни ръце и беше като да имаме приятел ! Снимките ни са красиви, непринудени , с уловени истински лица с естествените си изражения. БЛАГОДАРИМ !!!”

Росица и Мартин

“Жоре, ти си просто… нямам думи! Снимките са повече от страхотни, уникални, прекрасни, незабравими и т.н . Наистина не мога да ти изкажа колко много радост ни донесе, и колко много прекрасни думи се изсипаха по твоя труд. Едно безкрайно Благодаря за всичко, което направи за нас! Както каза Мартин: трябва да се забременяваме по-бързо, за да си направим пак сесия при теб grin emoticonМного, много, многооооооо БЛАГОДАРИМ!”

Добромир и Руби

“Страхотни са снимките, много ти благодарим. Наистина сме късметлии, че ви намерихме и със сигурност ще те препоръчвам на познати :)”

Пени и Митко

Привет, Жорка. Ние се завърнахме и сме готови да гледаме прекрасните ти снимки! Искам още веднъж да ти благодаря за топлото ти отношение и професионализъм, с които ни заля и предразположи. Ти не беше просто фотограф, ти беше част от нашия празник. Сърдечно благодаря!”

Яна и Николай

“Жорка, гледахме снимките със семействата ни!  Всички са изключително радостни и доволни от работата ти. Хвалеха те много, от това как си приклякал до усета да улавяш емоциите на хората. Благодарим ти за тези “снимки с душа”. Много им се радваме, има уникални попадения. Благодарим ти!”

Ралица и Алехандро

“Жоро, снимките са УНИКАЛНИ!!! Просто приказни са! Не си ги представях така перфектни, дори не съм ги сънувала така! Цар си!!! Сега разгледах всичко и още не мога да намеря думи да ти благодаря…!”

Борко и Тони

“Жоро, голям си! Очаровани сме! Изживяхме го денят отново. Благодарим ти още веднъж за старанието ! Прекрасни са снимките, Жоро, и са толкова естествени. Радвам се, че няма обработки в които пейзажът изглежда като от анимационен филм :)”

Божана и Мартин

“Много ти благодарим, Георги! Благодарим за страхотните снимки, за прекрасните моменти, за невероятния професионализъм и перфектно свършена работа. И най-вече за това, че се забавлявахме. Препоръчвам те на всичките си познати!”

Ина и Ангел

“Благодаря, на най-добрия, че успя да заснеме екстремни, красиви и завладяващи кадри, въпреки всичко!!! За търпението, изчакването, и най-вече за креативността относно избор на места за снимане и всичко останало, още повече, че всичко се случи на място – без предварителни срещи, уговорки и прочие. Огромно Благодаря!!! George Stratiev ти си фотографа чудо!!!

Анелия и Драгомир

“Здравей, Жоре! Получихме пратката /много красиво изглежда /. Много ти благодарим за уникалните снимки! Прекарахме един прекрасен и мноооого забавен ден с теб! Още щом разгледахме снимките ти и разбрахме, че ти ще си нашият сватбен фотограф и сега се убеждаваме, че сме направили точният избор . Благодарим ти!”

Яна и Петър

Здравей, Жоро, Снимките са просто невероятни! Не сме спирали да ги разглеждаме отново и отново за последните 24 часа. Успял си да пресъздадеш всяка една емоция до такава степен, че се чувстваме все едно преживяхме сватбата си отново. Страшно сме ти благодарни за страхотната работа.

Ели и Стоян

Не мисля, че ще намеря достатъчно думи за да опиша емоцията, която ни донесе с труда си! Уловил си толкова ценни моменти и си ги запечатал все едно времето е спряло само специално за теб! Благодаря ти от сърце за невероятните кадри и за това как приказно и много естествено разказваш цялото ни преживяване! Върна ни към този така специален ден и много ни стопли! Сигурна съм, че всички наши гости ще останат повече от очаровани – отзивите, които получихме за снимките до момента са невероятни!

Мариета & Цветослав

Привет, Жоро! Успяхме да разгледаме снимките снощи късно вечерта, даже 2/3 пъти, но не ме “засищат” и искам да ги гледам отново и отново :)) Кадрите са страхотни!!! Има такива, които са като корица от списание – тооолкова емоция, душа, неподправеност и красота си успял да уловиш в тях…. Гледаме се и не вярваме, че това сме ние – успял си да изкараш най-доброто от нас! Хванал си и абсолютно всички детайли, които бях сигурна, че в суетата ще пропуснем… Професионализъм на високо ниво – знаех, че с теб няма да сбъркаме, но ти освен чудесен фотограф, си и много готин човек, който успя да предразположи не само нас, а и гостите, което е много важно. Един си, но изглежда си бил навсякъде, за да заснемеш всичко и всички. Нямаме търпение да споделим с роднини и приятели тези запечатани моменти.
Благодарим ти от сърце!!!

Елена и Стефан

Жоро, здравей! Каквото и да кажем, ще бъде малко. Много сме щастливи и истински благодарни за снимките. Разглеждаме ги отново и отново и всеки път успяваш да ни върнеш към онези емоции, които изживяхме на нашия сватбен ден. Снимките са уникални – истински, нежни, емоционални, различни! Благодарим ти за страхотната ти работа, за прекрасното отношение! Голям късмет извадихме с такъв фотограф!

Страхила и Пламен

Георги, трябва да си призная че вече гледахме снимките безброй пъти! Уникално е колко много моменти си уловил, които за нас са минали като миг и само бегло си ги спомняме. Толкова много лица в очакване, радост и щастливо разплакани! Страхотни са и има толкова много естествена емоция! Благодарим ти за труда и отдадеността!

София и Седрик

Уловил си детайли, моменти и емоции, които ни изпълват с носталгия и щастие. Нещото, което изключително много ни впечатли е, че си уважил всички гости с прекрасни кадри и много весели моменти, които ще поддържат спомена за този ден.

"ЗА АВАНТЮРИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ НЕОБИЧАЙНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ И ЗАПОМНЯЩИ СЕ ИСТОРИИ"