НАЙ-ПРИЯТНО ОТ ЦЕЛИЯ МИ ТРУД Е ДА ЧУЯ КОЛКО СА ХУБАВИ СНИМКИТЕ КОИТО СЪМ СЪЗДАЛ

ОТЗИВИ

Това да знам, че моята фотография прави щастливи толкова много двойки е незаменимо чувство което ме вдъхновява и ми дава удоволствието да продължавам напред.

Споделям част от отзивите които получавам като прекрасни коментари и писма. Благодаря сърдечно!

София и Седрик

Уловил си детайли, моменти и емоции, които ни изпълват с носталгия и щастие. Нещото, което изключително много ни впечатли е, че си уважил всички гости с прекрасни кадри и много весели моменти, които ще поддържат спомена за този ден.”

Сватба в Adi's Cook & Book - София

сватбена фотография

Страхила и Пламен

“Георги, трябва да си призная че вече гледахме снимките безброй пъти! Уникално е колко много моменти си уловил, които за нас са минали като миг и само бегло си ги спомняме. Толкова много лица в очакване, радост и щастливо разплакани! Благодарим ти!
Георги, благодарим ти сърдечно! Страхотни са и има толкова много естествена емоция! Благодарим ти за труда и отдадеността!

.

сватбена фотография

Елена и Стефан

“Жоро, здравей! Каквото и да кажем, ще бъде малко. Много сме щастливи и истински благодарни за снимките. Разглеждаме ги отново и отново и всеки път успяваш да ни върнеш към онези емоции, които изживяхме на нашия сватбен ден. Снимките са уникални – истински, нежни, емоционални, различни! Благодарим ти за страхотната ти работа, за прекрасното отношение! Голям късмет извадихме с такъв фотограф!
БЛАГОДАРИМ!

.

сватбена фотография

Лили и Йохен

“Здравей, Жоро!
Благодарим ти от сърце за прекрасните снимки!!! Докато ги гледахме се върнахме обратно на сватбения ни ден. Уловил си страхотни моменти и си запечатил много настроение! Много сме щастливи, че има и толкова много снимки на всички гости, това остава невероятен спомен. Искаме и отново да ти благодарим за страхотното присъствие в самия сватбен ден, за това, че вдъхваш такова спокойствие и беше толкова дискретен. 

.

сватбена фотография

Melina & Vadim

“We would like to express our deepest gratitude for the wedding photos which you created for us. We think that you have captured the moments, feelings and emotions of our most special day brilliantly. Your photos convey your exceptional talent and artistic style which we love and for which we chose you to be our photographer.

We feel that your use of light, colours and composition has added a fairytale feel to the photos. We are really happy that you’ve captured all moments in a story-like format and included each and everyone of our guests. It makes us relive the day every time we browse through the gallery. This is a truly special collection of memories that will remain in our family forever.
Thank you and all the best in future. We will be definitely recommending you to all of our friends! “

.

сватбена фотография

Моника и Кристиян

“Mногo ти благодарим, снимките са страхотни!
Не мога да им се нарадвам, вече за 5-ти път последователно ги гледам, и се радвам, колко добре са се получили.
Прекрасно си хванал емоциите на този ден и толкова много други хубави моменти!
Наистина много ти благодарим. Много се радвам, че ти беше с нас на този специален ден, не мисля че някой друг щеше да успея да запази тези хубави моменти толко добре!

.

сватбена фотография

Яна и Константин

“Жоре, здравей!
Днес, разглеждайки снимки от сватбата (за пореден път!), се сетихме, че покрай еуфорията покрай новото щастливо събитие преди няколко месеца съвсем сме изключили да ти напишем нещо много важно (огромен пропуск!): искаме да знаеш, че снимките са НЕВЕРОЯТНИ! Уловил си толкова скъпи за нас моменти, някои сме ги пропуснали покрай вълнението, но ти си се погрижил да си ги припомним! Цветове, чувства – прекрасни снимки! Макар и със закъснение, искаме да ти БЛАГОДАРИМ най-сърдечно за неповторимата емоция, която ни подаряват снимките всеки път, когато ги гледаме! Невероятен професионалист си и ти желаем да бъдеш здрав и все така вдъхновен за изкуството! Защото вярваме, че само истински талантливите фотографи могат да придадат художествена стойност на това, което виждат! Ти безспорно си такъв!!!!!!

.

сватбена фотография

Петя и Жоро

“Жорка, много много благодаря за всичко!

Твоята работа е най-хубавият подарък, който получихме! Искрени и безкрайни благодарности и на теб за търпението и професионализма!

Разпратих снимки и всички са възхитени какви хубави моменти си уловил! Хиляди благодарности за прекрасната работа!

.

сватбена фотография

Кристина и Герасим

“Привет, супер са снимките, вчера даже ги гледахме с родителите и те много ги харесаха Говорихме си с Тея и Теди

Видях, че си снимал и тях
Ти официално си фотографът на сватбения сезон

.

сватбена фотография

Ани и Краси

“Здрасти Жоро
Уауууууу, снимките са страхотни! Невероятно си хванал моменти и емоции, много сме щастливи, че направихме с теб фотосесията (smiley)
Ще ни останат прекрасни спомени, вече планираме да си извадим и сложим из жилището много от тях.
След някоя друга година ще повторим, децата растат толкова бързо и се променят…

.

сватбена фотография

Силвия и Мариян

“Привет , Жоро !
От къде да започнем ?! Пробвахме да напишем имейл няколко пъти … но някак си думите все не бяха достатъчни , за да изразим колко щастливи и развълнувани се чувстваме от сватбените ни снимки ! Буквално нямаме думи , с които да кажем , колко много ти благодарим за това колко си вложил в нашия ден ! При срещата ни с теб бяхме толкова впечатлени от ентусиазма , с който говорeше за фотографията …осъзнахме , че това не е просто работа за теб , а страст . На самия ден се чувствахме в сигурни ръце и беше като да имаме приятел ! Снимките ни са красиви, непринудени , с уловени истински лица с естествените си изражения. БЛАГОДАРИМ !!!”

.

сватбена фотография

Росица и Мартин

“Жоре, ти си просто… нямам думи!

Снимките са повече от страхотни, уникални, прекрасни, незабравими и т.н . Наистина не мога да ти изкажа колко много радост ни донесе, и колко много прекрасни думи се изсипаха по твоя труд. Едно безкрайно Благодаря за всичко, което направи за нас! Както каза Мартин: трябва да се забременяваме по-бързо, за да си направим пак сесия при теб grin emoticonМного, много, многооооооо БЛАГОДАРИМ!”

.

сватбена фотография

Добромир и Руби

“Страхотни са снимките, много ти благодарим.

Наистина сме късметлии, че ви намерихме и със сигурност ще те препоръчвам на познати :)”

.

сватбена фотография

Пени и Митко

Привет, Жорка.

Ние се завърнахме и сме готови да гледаме прекрасните ти снимки 😀 Искам още веднъж да ти благодаря за топлото ти отношение и професионализъм, с които ни заля и предразположи. Ти не беше просто фотограф, ти беше част от нашия празник. Сърдечно благодаря!”

.

сватбена фотография

Яна и Николай

“Жорка, гледахме снимките със семействата ни! 

Всички са изключително радостни и доволни от работата ти. Хвалеха те много, от това как си приклякал до усета да улавяш емоциите на хората. Благодарим ти за тези “снимки с душа”. Много им се радваме, има уникални попадения. Благодарим ти!”

.

сватбена фотография

Ралица и Алехандро

“Жоро, снимките са УНИКАЛНИ!!!

Просто приказни са! Не си ги представях така перфектни, дори не съм ги сънувала така! Цар си!!! Сега разгледах всичко и още не мога да намеря думи да ти благодаря…!”

.

сватбена фотография

Борко и Тони

“Жоро, голям си! Очаровани сме!

Изживяхме го денят отново. Благодарим ти още веднъж за старанието ! Прекрасни са снимките, Жоро, и са толкова естествени. Радвам се, че няма обработки в които пейзажът изглежда като от анимационен филм :)”

.

сватбена фотография

Божана и Мартин

“Много ти благодарим, Георги!

Благодарим за страхотните снимки, за прекрасните моменти, за невероятния професионализъм и перфектно свършена работа. 🙂 И най-вече за това, че се забавлявахме. Препоръчвам те на всичките си познати!”

.

сватбена фотография

Ина и Ангел

“Благодаря, на най-добрия, че успя да заснеме екстремни, красиви и завладяващи кадри, въпреки всичко!!!
За търпението, изчакването, и най-вече за креативността относно избор на места за снимане и всичко останало, още повече, че всичко се случи на място – без предварителни срещи, уговорки и прочие. Огромно Благодаря!!! George Stratiev ти си фотографа чудо!!! 

.

сватбена фотография

Анелия и Драгомир

“Здравей, Жоре!

Получихме пратката /много красиво изглежда /. Много ти благодарим за уникалните снимки! Прекарахме един прекрасен и мноооого забавен ден с теб! Още щом разгледахме снимките ти и разбрахме, че ти ще си нашият сватбен фотограф и сега се убеждаваме, че сме направили точният избор . Благодарим ти!”

.

сватбена фотография

Гергана и Фернандо

“УНИКАЛНИ са снимките!

Нямам думи, снимал си всяка минутка от сватбата! Страхотен си! Благодаря за всичко 🙂 “

.

сватбена фотография

Или и Петьо

“Снимките са невероятни и сме много щастливи.

Поздравления и от нашите родители, на които ги показахме и останаха много впечатлени. Особено сесията от гората е великолепна. “

.

сватбена фотография

Люси и Иван

“Снимките са просто прекрасни!

Запечатал си страхотни моменти с много емоции, точно както си го представях! От сърце благодарим! 

.

сватбена фотография

Гергана и Димитър

“Остави ни без думи…

Каквото и да напиша ще е малко и недостатъчно. Невероятни снимки-..красиви, емоционални, истински…направени от перфектен фотограф с перфектен усет и професионализъм.. Жоро, ти си не само фотограф, а човек с огромно положително излъчване. Благодарим ти, че беше част от този ден и го запечата завинаги. Адмирации и поклон пред работата ти!.”Ти си човека, който бихме избрали за всеки следващ щастлив повод. Визите за Канада отпаднаха:)Мисли за презокеанско пътуване:)”

.

сватбена фотография

Мари и Щефан

“Снимките са разкошни, нямам думи просто!

Насладихме се на всяка една от тях – уловил си всеки момент и всяка емоция. Нямаме търпение да ги споделим с близките си. Много ни хареса и това, че си хванал и емоциите на всички гости. Прекрасни са снимките и много много ти благодарим. Нямам думи, с които мога да ти благодаря.  

Сватба в Мидалидаре - Могилово

сватбена фотография

Петя и Тодор

“Привет Жоро,

Накрая успях да седна да ти пиша – снимките надхвърлиха очакванията ни. Има дъжд, слънце, усмивки, сълзи, абе всичко, и някак си една идея по-красиво от реалността, но искрено и неподправено. Има уникални кадри! Благодарим за професионализма и отношението, пожелаваме ти да продължаваш да работиш по начина, по който го правиш, а на себе си пожелаваме да имаме още много поводи да ни снимаш .  

.

сватбена фотография

Велика и Недялко

“Жоро, добро утро!

Искам още веднъж да ти благодаря от името на младото сем. Димитрови . Чувствахме се изключително добре и на място във вашето присъствие, все едно си ви познаваме от години. Не усетихме как мина времето. Много благодарим, че бяхте част от нашия празник!.  

Сватба в Пловдив

сватбена фотография

София и Седрик

“Привет Георги,

Искаме отново да благодарим за невероятните снимки. Беше изключително професионален, винаги дискретен и винаги навсякъде, за да уловиш точния момент. Благодаря ти, че знаеше кога да ни „отвлечеш“ от гостите, за да ни направиш прекрасните кадри на младоженци. Много се радваме, че и ти си се забавлявал на сватбата ни. Разказал си историята на седми-седми в снимки и разглеждайки галерията отново ни се прииска да организираме същото парти. “

Сватба в Adi's Cook & Book - София

сватбена фотография

Натали и Жулиен

“Скъпи Жоро, 

Много сме доволни от снимките! Те са абсолютно зашеметяващи и не можем да им се наситим! Преживяваме всеки момент от нашата сватба отново и отново! Това е най-добрият дар от всичко! Благодарим ти от дъното на нашите сърца!”

Сватба в Къщата с часовника - София

сватбена фотография

"ЗА АВАНТЮРИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ НЕОБИЧАЙНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ И ЗАПОМНЯЩИ СЕ ИСТОРИИ"