ЗА НАС

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ОТ ВРЕМЕТО СИ ЗА ДА СЕ ДОКОСНЕТЕ ДО НАШЕТО ТВОРЧЕСТВО

Ние сме,

Жоро и Ева

Щастливо женени с две неуморни деца и свита домашни любимци. Предпочитаме спокойствието на природата и през по-голямата част от годината се наслаждаваме на битието в малко провинциално градче. Харесва ни да пътешестваме и заедно управляваме това зареждащо фотографско занимание.


Жоро…

/фотограф и редактор на фотографията/

 

Той е много спокоен човек…

Заселил се е на тихо местенце далеч от светското темпо и суета. Живеe на юг в лозаро-винарски регион, между реката и планината в стара кирпичена къща с гредоред и зелен двор с половин гора дървета отпред. Там между дърветата в малка постройка е неговото ателие където сред стари фотоапарати и мирис на кафе планува своите незнайно защо харесващи се фотографски разкази. Още по-незнайно защо след това не споделя публично дори половината от тях. Най-често може да го срещнете из планините в търсене на следващата история или ще го намерите пред компютъра в опитване на някакъв нов сладкиш. Почти нищо повече не се знае за него, но щом ви е интересно може да го разпитате и ако той ви хареса непременно ще разкаже за своя живот, но ще пожелае да научи нещо и за вас.


Ева…

/асистент фотограф, дизайнер и администратор/

 

Тя е изключителнo мила и любвеобилна…

Изпълва живота с радост, а сърцето ми буквално бие за нея. Благодарен съм, че винаги е до мен, и в добрите, и в лошите неща. При фотографирането, взема активно участие в почти всички етапи на творческия процес. Благодарение на нея се наслаждавате на визуалното съдържание в галериите. Отговаря за дизайна на ръчно изработените фото книги, ваучери, крафт кутии и безбройните разпечатани фотографии. Асистент е при заснемане на част от разказите и урежда всички важни подробности около логистиката и дестинациите. През останалото време е с приятели в залата за танци или се занимава с организация на някое ново пътешествие. И двамата обичаме изключително много да пътуваме, но може да се каже, че в душата си тя е по-големия пътешественик.


Нека се запознаем…

>>напишете ни писмо <<

 

АКО МИСЛИТЕ, ЧЕ СМЕ НА ЕДНА ВЪЛНА И ЖЕЛАЕТЕ ДА СЕ ВИДИМ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕ