РАЗКАЗВАЧ НА ИСТОРИИ, КОЛЕКЦИОНЕР НА ЕМОЦИИ И ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СЪМ ТРАДИЦИОНЕН СВАТБЕН ФОТОГРАФ

МОЯТА ФИЛОСОФИЯ

Прекарах изминалото десетилетие във фотографиране на любовта между хората. Наслаждавайки се на тези моменти успях да съхраня уникални спомени и продължавам да го правя давайки всичко от себе си. Надявам се да виждате тази емоция в моите истории и да усещате стойността на фотографията.


 

Творецът зад камерата…

Не бих искал да се запозная с вас като фотограф предлагащ услуга, а бих желал да ми се доверите като разказвач и приятел от който ще получите автентичен репортаж изпълнен с откровени моменти. Тук можете да намерите фотографски разкази от моето творчество подхранвани от нестихващата ми страст да откривам неподправени чувства и чиста емоция. Надявам се моята сватбена фотография да ви зареди с положителна емоция така както зарежда мен самия!

Нека ви разкажа …

 


Сватбен фотограф София, София, Парк-музей „Врана“ , Бест Уестърн Хотел Експосватбени снимки

прочети още ↓

Да бъдем на една вълна е много важно за мен…

наречете го химия, вибрация, все едно. Ако сте готови да изцапате обувките си, да разпилеете коси, да тичате боси в полето, да изкачите върха отсреща хванати за ръка – мисля, че с вас има какво да си разкажем. Привличат ме хора със свободен дух, харесващи нетрадиционни места, нетипични градски кътчета, обичащи да се губят из природата, малко хипи, може би отнесени и замечтани като мен.  Вашите уникални характери, истории и отношения са истинско вдъхновение за моето творчество и движеща сила за моята креативност.
 

Това, което ми харесва…

е да запечатвам истински и неподправени емоции, кадри които носят прекрасни и безценни спомени, моменти които означават много за мен и хората пред обектива ми. Ако искате вашите снимки да връщат тези мигове всеки път когато се вгледате в тях, просто ми разкажете за плановете си! Забавлението по време на снимки е изключително важно за мен. Без заучени пози и изтъркани фрази. Търся новаторство и индивидуализъм във фотографията, а срещите с позитивни хора и различно мислене е едно от любимите ми занимания.


прочети още ↓

 

Доверието…

е едно от най-важните условия за добрата фотография. Вярвам, че трябва да се чувствате комфортно с вашия фотограф и винаги е нужно да има елемент на доверие. Много от хората които съм снимал ми казват, че имам способността да ги накарам да се отпуснат и да бъдат себе си, заставайки с удоволствие пред моята камера.  Чувствам се щастлив, че правя това, което обичам.
 

Сватбената фотография…

ми позволява да бъда с вас в един от най-щастливите дни от живот ви, да усетя вашата история и може да бъдете сигурни, че ще изпитам някои от същите емоции които чувствате и вие. Мисля, че тази лична връзка ми позволява да бъда изключително добър разказвач който да документира историята ви по възможно най-вълнуващия и красив начин. Ако търсите креативни изображения, които са забавни, непринудени и емоционални – разгледайте моето портфолио и ако харесате това което виждате, просто ми пишете.Фотографирам в много жанрове, но няма нищо, което да ме мотивира повече от красива история разказана чрез емоция във фотографии