ОТЗИВИ

Най-приятното от целият ми труд е да чуя колко са хубави снимките които съм създал.
Това да знам, че моите двойки са щастливи е прекрасно чувство което ме крепи и ми дава удоволствието да продължавам напред. Споделям част от отзивите които получавам като прекрасни коментари и писма. Благодаря сърдечно!

Натали и Жулиен

“Скъпи Жоро, 

Много сме доволни от снимките! Те са абсолютно зашеметяващи и не можем да им се наситим! Преживяваме всеки момент от нашата сватба отново и отново! Това е най-добрият дар от всичко! Благодарим ти от дъното на нашите сърца!”


София и Седрик

“Привет Георги,

Искаме отново да благодарим за невероятните снимки.
Беше изключително професионален, винаги дискретен и винаги навсякъде, за да уловиш точния момент. Благодаря ти, че знаеше кога да ни „отвлечеш“ от гостите, за да ни направиш прекрасните кадри на младоженци. Много се радваме, че и ти си се забавлявал на сватбата ни. Разказал си историята на седми-седми в снимки и разглеждайки галерията отново ни се прииска да организираме същото парти 🙂 . Уловил си детайли, моменти и емоции, които ни изпълват с носталгия и щастие. Нещото, което изключително много ни впечатли е, че си уважил всички гости с прекрасни кадри и много весели моменти, които ще поддържат спомена за този ден.”


Велика и Недялко
“Жоро, добро утро! Искам още веднъж да ти благодаря от името на младото сем. Димитрови . Чувствахме се изключително добре и на място във вашето присъствие, все едно си ви познаваме от години. Не усетихме как мина времето. Много благодарим, че бяхте част от нашия празник!.  

Петя и Тодор
“Привет Жоро, накрая успях да седна да ти пиша – снимките надхвърлиха очакванията ни. Има дъжд, слънце, усмивки, сълзи, абе всичко, и някак си една идея по-красиво от реалността, но искрено и неподправено. Има уникални кадри! Благодарим за професионализма и отношението, пожелаваме ти да продължаваш да работиш по начина, по който го правиш, а на себе си пожелаваме да имаме още много поводи да ни снимаш .  

Мари и Щефан
“Снимките са разкошни, нямам думи просто! Насладихме се на всяка една от тях – уловил си всеки момент и всяка емоция. Нямаме търпение да ги споделим с близките си. Много ни хареса и това, че си хванал и емоциите на всички гости. Прекрасни са снимките и много много ти благодарим. Нямам думи, с които мога да ти благодаря.  

Гергана и Димитър
“Остави ни без думи… Каквото и да напиша ще е малко и недостатъчно.Невероятни снимки-..красиви,емоционални,истински…направени от перфектен фотограф с перфектен усет и професионализъм.. Жоро, ти си не само фотограф, а човек с огромно положително излъчване.Благодарим ти,че беше част от този ден и го запечата завинаги.Адмирации и поклон пред работата ти!.”Ти си човека, който бихме избрали за всеки следващ щастлив повод. Визите за Канада отпаднаха:)Мисли за презокеанско пътуване:)”

Люси и Иван
“Снимките са просто прекрасни! Запечатал си страхотни моменти с много емоции, точно както си го представях! От сърце благодарим! 

Или и Петьо
“Снимките са невероятни и сме много щастливи. Поздравления и от нашите родители, на които ги показахме и останаха много впечатлени. Особено сесията от гората е великолепна. “

Гергана и Фернандо
“УНИКАЛНИ са снимките! Нямам думи, снимал си всяка минутка от сватбата! Страхотен си! Благодаря за всичко 🙂 “

Анелия и Драгомир
“Здравей, Жоре! Получихме пратката /много красиво изглежда /. Много ти благодарим за уникалните снимки! Прекарахме един прекрасен и мноооого забавен ден с теб! Още щом разгледахме снимките ти и разбрахме, че ти ще си нашият сватбен фотограф и сега се убеждаваме, че сме направили точният избор . Благодарим ти!”

Ина и Ангел
“Благодаря, на най-добрия, че успя да заснеме екстремни, красиви и завладяващи кадри, въпреки всичко!!! За търпението, изчакването, и най-вече за креативността относно избор на места за снимане и всичко останало, още повече, че всичко се случи на място – без предварителни срещи, уговорки и прочие. Огромно Благодаря!!! George Stratiev ти си фотографа чудо!!! ☺”

Божана и Мартин
“Много ти благодарим, Георги! Благодарим за страхотните снимки, за прекрасните моменти, за невероятния професионализъм и перфектно свършена работа. 🙂 И най-вече за това, че се забавлявахме. Препоръчвам те на всичките си познати!”

Борко и Тони
“Жоро, голям си! Очаровани сме! Изживяхме го денят отново. Благодарим ти още веднъж за старанието ! Прекрасни са снимките, Жоро, и са толкова естествени. Радвам се, че няма обработки в които пейзажът изглежда като от анимационен филм :)”

Ралица и Алехандро
“Жоро, снимките са УНИКАЛНИ!!! Просто приказни са! Не си ги представях така перфектни, дори не съм ги сънувала така! Цар си!!! Сега разгледах всичко и още не мога да намеря думи да ти благодаря…!”

Яна и Николай
“Жорка, гледахме снимките със семействата ни! Всички са изключително радостни и доволни от работата ти. Хвалеха те много, от това как си приклякал до усета да улавяш емоциите на хората. Благодарим ти за тези “снимки с душа”. Много им се радваме, има уникални попадения. Благодарим ти!”

Пени и Митко

“Привет, Жорка.Ние се завърнахме и сме готови да гледаме прекрасните ти снимки 😀 Искам още веднъж да ти благодаря за топлото ти отношение и професионализъм, с които ни заля и предразположи. Ти не беше просто фотограф, ти беше част от нашия празник. Сърдечно благодаря!”

Добромир и Руби
“Страхотни са снимките, много ти благодарим. Наистина сме късметлии, че ви намерихме и със сигурност ще те препоръчвам на познати :)”

Росица и Мартин
“Жоре, ти си просто… нямам думи! Снимките са повече от страхотни, уникални, прекрасни, незабравими и т.н . Наистина не мога да ти изкажа колко много радост ни донесе, и колко много прекрасни думи се изсипаха по твоя труд. Едно безкрайно Благодаря за всичко, което направи за нас! Както каза Мартин: трябва да се забременяваме по-бързо, за да си направим пак сесия при теб grin emoticonМного, много, многооооооо БЛАГОДАРИМ!”

Силвия и Мариян
“Привет , Жоро !
От къде да започнем ?! Пробвахме да напишем имейл няколко пъти … но някак си думите все не бяха достатъчни , за да изразим колко щастливи и развълнувани се чувстваме от сватбените ни снимки ! Буквално нямаме думи , с които да кажем , колко много ти благодарим за това колко си вложил в нашия ден ! При срещата ни с теб бяхме толкова впечатлени от ентусиазма , с който говорeше за фотографията …осъзнахме , че това не е просто работа за теб , а страст . На самия ден се чувствахме в сигурни ръце и беше като да имаме приятел ! Снимките ни са красиви, непринудени , с уловени истински лица с естествените си изражения. БЛАГОДАРИМ !!
!”

ПИШЕТЕ МИ

За да подобря своята работа и предлагани услуги обратната връзка с клиентите е много важна за мен. Бихте ли отделили време за няколко думи? Кое ви накара да изберете мен като фотограф, какво ви хареса или не ви допадна? Благодаря!