РАЗКАЗВАЧ НА ИСТОРИИ, КОЛЕКЦИОНЕР НА ЕМОЦИИ И ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СЪМ ТРАДИЦИОНЕН СВАТБЕН ФОТОГРАФ

ФИЛОСОФИЯ

Добре Дошли!

 Аз съм Георги Стратиев,

Щастливо женен, имам страхотна съпруга и две неуморни деца. Предпочитаме спокойствието на природата и се наслаждаваме на битието в малко градче между реката и планината. В живота и фотографията върша нещата винаги по-различно от останалите. Така изглеждат и снимките ми. Снимам по собствен, творчески, артистичен начин, търсейки неповторими мигове, истински история и разбира се – следващото приключение.


Творецът зад камерата. Тук можете да намерите разкази от моето творчество подхранвани от нестихващата ми страст да откривам неподправени чувства и чиста емоция. Не бих искал да се запозная с вас като фотограф предлагащ услуга, а бих желал да ми се доверите като разказвач и приятел от който ще получите автентичен репортаж изпълнен с откровени моменти.

Да бъдем на една вълна е много важно за мен. Наречете го химия, вибрация, все едно. Ако сте готови да изцапате обувките си, да разпилеете коси, да тичате боси в полето, да изкачите върха отсреща хванати за ръка – мисля, че с вас има какво да си разкажем. Привличат ме хора със свободен дух, харесващи нетрадиционни места, нетипични градски кътчета, обичащи да се губят из природата, малко хипи, малко бохо, отнесени и замечтани като мен. Вашите уникални характери, истории и отношения са истинско вдъхновение за моето творчество и движеща сила за моята креативност.

Това, което ми харесва е да запечатвам истински и неподправени емоции, кадри които носят прекрасни и безценни спомени, моменти които означават много за мен и хората пред обектива ми. Ако искате вашите снимки да връщат тези мигове всеки път когато се вгледате в тях, просто ми разкажете за плановете си!

Забавлението по време на снимки е изключително важно за мен. Без заучени пози и изтъркани фрази. Търся новаторство и индивидуализъм във фотографията, а срещите с позитивни хора и различно мислене е едно от любимите ми занимания.

Доверието е едно от най-важните условия за добрата фотография. Вярвам, че трябва да се чувствате комфортно с вашия фотограф и винаги е нужно да има елемент на доверие. Много от хората които съм снимал ми казват, че имам способността да ги накарам да се отпуснат и да бъдат себе си, заставайки с удоволствие пред моята камера. Чувствам се щастлив, че правя това, което обичам.

Сватбен фотограф. Сватбена фотография. България, Пирин, Родопите, Рила, Стара Планина, Банско.

Сватбен фотограф. Сватбена фотография. България, Варна, Бургас, Поморие, Приморско, Созопол, Аркутино, Ахелой, Лозенец, Царево

Сватбената фотография ми позволява да бъда с вас в един от най-щастливите дни от живот ви, да усетя вашата история и може да бъдете сигурни, че ще изпитам някои от същите емоции които чувствате и вие. Вярвам, че тази лична връзка ми позволява да бъда изключително добър разказвач който да документира историята ви по възможно най-вълнуващия и красив начин.

Ако търсите креативни изображения, които са елегантни, забавни, непринудени и емоционални – разгледайте моето портфолио и ако харесате това което виждате, просто ми пишете.

Благодаря за отделеното време и се надявам моята фотография да ви зареди с положителна емоция така както зарежда мен самия!

Разгледайте сватбена фотография: Георги Стратиев – Сватбен Фотограф


ИНСТАГРАМ

НЕКА БЪДЕМ ПРИЯТЕЛИ | ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ В НОВИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ