ХУДОЖЕСТВЕНОСТ - ДОКУМЕНТАЛИСТИКА - ДИСКРЕТНОСТ

ЦЕНИ

Не бих искал да се запозная с вас като сватбен фотограф предлагащ услуга, а бих желал да ми се доверите като разказвач от когото ще получите автентичен репортаж изпълнен с откровени моменти.
Търся и разказвам истории на двойки за които сватбата е повече забавление, отколкото протоколи.
Посочените оферти са максимално опростени, като предлагам и гъвкави варианти според вашите индивидуални планове.

Актуални предложения 2022

 


 

WEDDINGS

“Classic Wedding”

/базови пакети за сватба/

цялостно документално фотографиране
художествена фотосесия в сватбения ден
неограничен брой фотографии 

7 часа / 1900лв
9 часа / 2300лв
200лв / за всеки допълнителен час

 

ВЗЕМИ ПОДРОБНА ОФЕРТА

 

Може да получите индивидуални предложения:

за малки сватби в работни дни и в периода ноември-април

>>ПРОВЕРЕТЕ ГРАФИКА<<

 

по-надолу ще откриете други предложения


Wedding photographer in Bulgaria. George Stratiev photography.

прочети още ↓ELOPEMENTS, Intimate Weddings, wedding photographer Bulgaria, George Stratiev wedding photographer


 

WEDDINGS

“Small Wedding”

/сватбa с малко гости/

Ако големите тържества не са за вас и виждате своя сватбен ден като приятно забавление без стрес и задължения далеч от суетата на традиционната сватба. Вече над десет години снимам малки сватби и мога да твърдя, че тези тържества имат специална атмосфера, която прави всички моменти вълшебни по един вдъхновяващ и различен начин. 

Цена: разкажете ми

 

“Elopement”

/сватбa без гости/

Така модерната дума в днешно време е нещо доста старо и познато. Планувате автентична църковна венчавка или кратка церемония с подписи, но без традиционните прием и тържество.
Искате сватбен ден без правила в който може да се разходите незабележими по улиците, да избягате само двамата в любимата планина, да се прегърнете на тих плаж или да откриете непознато място където да произнесете обетите си един на друг.
Желаете ли да организираме всичко заедно или вече имате план?

Цена: разкажете ми 

COUPLES

“Love Story”

/романтична фотосесия/

Нека се запознаем. Ще се разходим, поговорим и разбира се ще поснимаме. Вие двамата може да ми разкажете историята си аз ще ви споделя за нещата зад камерата. Ще ви науча как да се отпуснете пред обектива и как да се забавлявате докато се снимате. Момента и емоцията ще останат страхотен спомен а ако планувате сватба бихте могли да използвате фотографиите в лични покани за гостите.

Цена: 500лв/ до два часа

 

“Family”

/семейна фотосесия/

Вкъщи или на друго любимо място с вашите прегръдки и усмивки. Тичащи деца, петна от сладолед, без правила и позиране а чисто забавление. За тези обикновени моменти които много скоро ще бъдат само далечен спомен.

Цена: 500лв/ до два часа

 

по-надолу ще откриете още предложения


Love Story, Elopement, Wedding photography, Wedding Photographer George Stratiev

прочети още ↓
 

PHOTOSESSIONS

“Commercial”

/рекламни фотосесии/

Висококачествени изображения за търговски цели.
Реализираме рекламни снимки на различни места, включително на закрити, открити и студийни локации.
Тук отново всичко ще се случи по индивидуален начин, далеч от познатите шаблони. Ще получите оферта според вашите планове и желания.

Цена: разкажете ми

 

“Personal”

/лични фотосесии/

Имате идея за тематични снимки или просто сега е перфектен момент за да обновите галериите в личния си албум или социалните медии. Сесиите не се реализират в студио с декори а на ваши лични места или други дестинации с атмосфера която да допълва разказа по възможно най-добрия начин.

Цена: 500лв/ до два часа


 

Имате въпроси?

БЛАГОДАРЕН СЪМ ЗА ВСЯКА ЕМОЦИЯ КОЯТО НИ НОСИ ФОТОГРАФИЯТА

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Мислите, че е възможно аз да съм подходящия фотограф?
Ето най-често срещаните въпроси които получавам…

 


Как може да се срещнем?
Поради факта, че пътувам много и снимам предимно сватби на различни дестинации, рядко се случва с двойките да живеем на едни и същи места. Използваме за аудио и видео срещи Viber, Messenger, WhatsApp, Skype, FaceTime.

Може ли да ви резервираме за далечна дестинация?
Базирани сме в Централна Южна и Югоизточна България. Пътуваме до дестинации из всички области на страната, но доста често кръстосваме по цялото Българско Черноморско Крайбрежие. Живеем в България, но също пътуваме и фотографираме сватби извън страната. Като сватбен фотограф имам опит в Испания, Гърция, Турция, Германия, Франция. Плановете ми в бъдеще включват много нови пътешествия в различни държави и ако желаете да реализираме общ проект, да научите нещо за фотографията или само да се запознаем и пием кафе – пишете ми.

За колко часа може да ви резервираме в сватбения ден?
През почивни дни може да ме резервирате като сватбен фотограф за най-малко седем часа. Няма ограничение във времето, вие задавате времевата рамка, но повечето сватби се вместват между седем и девет часа. В работни дни мога да предложа и по-кратки варианти според вашите желания. Присъствал съм и се радвам да присъствам на сватбени тържества продължаващи повече от един ден – ако имате такива планове може да ми разкажете за да ви изготвя и изпратя индивидуално предложение.

Какво включва цената за сватбена фотография?
Включва всички снимки с пълна(висока) резолюция подходяща за албуми, разпечатки, публикации и всякакви други нужди. Всяка сватба е уникална по свой начин и винаги се грижа да направя достатъчно снимки за всеки момент като няма ограничения в броя заснети кадри. Получавате лична онлайн галерия която ще ви изпратя по имейл. Ще може да изтеглите цялата галерия или отделни снимки. Галерията не е публична и ще може да се разглежда само от хората на които я споделите. Ако желаете може да получите резервно копие на снимките записани на Usb Flash Drive. Според сватбения графика за определени дестинации е необходимо да се предвидят една или две нощувки (договаря се предварително). В цената са включени пътни за територията на страната.

Имате ли втори фотограф?
Когато фотографирам сам постигам желаната от мен дискретност и успявам да бъда незабележим сред гостите за да достигна до непринудените кадри които търся. Чувствам се напълно комфортно с отразяването на малки сватби и сватби до 150 гости. Вече над десет години фотографирам по този начин и не съм привърженик на големи снимачни екипи и превръщането на сватбата във филмова площадка с по няколко дубъла и куфари с техника. Ако все пак имате желание мога да добавя втори фотограф или да ви насоча към колеги които имат екипи от няколко човека.

Кога и как да ви резервираме за нашата сватбата?
Почти всички двойки ме резервират около една година предварително, но има и някои спонтанни резервации в последния момент. Колкото по-рано се свържете с мен, толкова по-големи са шансовете датата ви да е все още налична в календар ми. Споделете ми веднага след като датата ви е определена и сте решили да ми се доверите. Ще е нужно да направите депозит за дата по банкова сметка. След това ще получите потвърждение и датата ще бъде резервирана за вас.

Кога ще са готови нашите снимки?
Датата на сватбата е нещо, което влияе на срока. След натоварените летни месеци сроковете са малко по-дълги, но средно за обработка и получаване на всички снимки се движим в срок от 40 до 80 работни дни след фотографиране на събитието.

Правите ли групови снимки и снимки на гостите?
Разбира се. Винаги реализирам групови и класически семейни снимки. Не пропускам също и любимите ми непринудени снимки на гости, но не ги включвам в публикациите си на сайта а остават в личния ви архив с всички снимки които ще получите.

Предавате ли необработени файлове?
Никога не предавам  RAW файлове. Всяка снимка, която получите, ще бъде в JPG формат, индивидуално редактирана така, че да се осигури последователност в разказа и настроението. Харесвам класически филмови цветове и редактирам всички изображения в моя естествен и топъл стил. Така ще изглеждат и вашите фотографии.

Колко време е необходимо да отделим за фотосесия?
На мнение съм, че сватбата е събитие което трябва да прекарате предимно в компанията на приятелите и семейството. Не изисквам много време и съм напълно доволен ако имаме поне 30 минути или 1 час(чисто време без пътуване ако се налага такова) за няколко кадъра само на вас двамата. Подходящо време за фотосесия е преди залез-слънце. Тогава обикновено гостите се настаняват за парти и няма да усетят вашата липса а светлината ще бъде много по-приятна от следобедната.

“Фотошопирате” ли снимките?
Винаги търся автентичност чрез фотографията си. Използвам познанията си за светлината и уменията натрупани от годините опит за да постигна най-добрите резултати още при самото фотографиране. Не правя обработки като ретуш на кожа, премахване на бръчки, намаляване на обеми и т.н. Няма да ви направя нито по-високи, нито по-слаби. Обичам да фотографирам хора които се харесват такива каквито са. Всичко в кадрите ми е истинско и естествено.

Как бихте описали стила и подхода си?
Не се чувствате удобно пред камера? Не се притеснявайте за това. Присъствието ми е дискретно а стилът ми непринуден. Няма нужда да позирате неловко пред камерата, но ще получите моята помощ и напътствия в моменти когато имате нужда от тях за да изглеждате по най-добрия начин. Романтични, интимни, носталгични изображения, но в същото време жизнени и закачливи кадри с настроение. Снимките ми не са технически перфектни, но и аз не ги желая такива. Те са сурови и пропити с емоцията на момента. Старая се да обърна специално внимание на всеки от вас. Опитвам се да създавам прекрасно наследство за вас и вашите поколения. С мен нещата не се случват на конвейер, тук няма да намерите няколко екипа с по няколко фотографа. На този сайт ще намерите моето лично отношение към фотографията, към хората и към света.

Все още имате няколко въпроса...
Тук съм, за да отговоря! Не се колебайте да се свържете с мен 

Радвам се, че сте на борда. Моля, чувствайте се удобно, защото тук сме само приятели. Оценявам и съм много развълнуван от интереса към моето творчество