ЗА МЕН

 

 Добре Дошли!

 Аз съм Георги Стратиев и съм фотограф на свободна практика.

Щастливо женен, имам страхотна съпруга и две неуморни деца. Предпочитам спокойствието на природата, затова живея в малко градче между реката и планината. В живота и фотографията върша нещата различно от останалите, така изглеждат и снимките ми. Снимам живота по собствен, творчески и артистичен начин улавяйки неповторими мигове.

Това, което ми харесва е да запечатвам истински и неподправени емоции, моменти които означават много за мен и моите клиенти, кадри които носят прекрасни и безценни спомени. Ако искате вашите снимки да връщат тези мигове всеки път когато се вгледате в тях, просто ми разкажете за плановете си!

Забавлението е движещата сила за моята креативност. Търся новаторство и индивидуализъм във фотографията, а това да срещам позитивни хора с различно мислене е от любимите ми занимания.

Доверието е едно от най-важните условия за добрата фотография. Вярвам, че трябва да се чувствате комфортно с вашия фотограф и винаги е нужно да има елемент на доверие. Много от клиентите с които работя ми казват, че имам способността да ги накарам да се отпуснат и да бъдат себе си, заставайки с удоволствие пред моята камера. Чувствам се щастлив, че правя това, което обичам.

Сватбената фотография ми позволява да бъда с вас в един от най-щастливите дни от живот ви, да усетя вашата история и може да бъдете сигурни, че ще изпитам някои от същите емоции които чувствате и вие. Вярвам, че тази лична връзка ми позволява да бъда изключително добър разказвач който да документира историята ви по възможно най-вълнуващия и красив начин.

Ако търсите креативни изображения, които са елегантни, забавни, истински и емоционални – разгледайте моето портфолио и ако харесате това което виждате, просто ми пишете.

Благодаря за отделеното време и се надявам моята фотография да ви зареди с положителна емоция така както зарежда мен самия!

Разгледайте сватбена фотография: Георги Стратиев – Сватбен Фотограф 

INSTAGRAM

НАКРАТКО