За романтичните фотосесии

Една любовна история за романтичните фотосесии.

Романтичните фотосесииПредставете си, че сте в цветна градина, а сега – на разходка покрай Сена, а сега – на корабче по Канале Гранде. На всяко едно място по света се чувстваме добре, щом сме с любимия човек.

А така искаме мигът да трае вечно!

Любовта може да се сподели, да се изживее, да се разкаже, но никога не може да съществува там, където няма условия, за да вирее. Условията са две чисти сърца, копнеещи едно за друго, без страх, без изисквания, без ограничения.

И отново, представете си, че сте с любимия човек, хванати за ръце, говорите си за мечти, за вълнуващите неща, които ви предстоят, за красотата на всичко около вас. Точно тези моменти, изживяни пълноценно, си заслужават да бъдат запечатани.

Историята?

Романтичните фотосесииВашата любовна приказка може да бъде разказана в една романтична фотосесия, в която главните герои сте самите вие, а историята – тя разбира се е по реален случай.

Романтичните фотосесии са за всяка двойка, която иска да изживява отново и отново любовта си. Това е вечен подарък, който винаги носите в сърцето си и към който посягате всеки път, когато искате да си спомните за места, усещания, аромати, вкусове, усмивки и взаимност.

Романтична фотосесия можете да си подарите по всяко време на годината, независимо от това дали смятате скоро да правите сватба или не. Не сте ограничени и от към места и облекло, с което да се снимате, защото граници няма. Любовта не познава граници, само нови хоризонти.

Мястото?

Романтичните фотосесииИскате да сте на плажа или в града; покрай реката или в парка; на футболно игрище или на летището? Всичко зависи само от вашето въображение. За романтичната ви фотосесия е най-важно самите вие да се чувствате комфортно, да се забавлявате докато фотографът ви снима. Разбира се, това зависи както от вас, така и от човека, който стои зад фотоапарата.

Когато избирате мястото за вашата романтична фотосесия, помислете за това къде сте се запознали с вашия партньор, кои са любимите ви кътчета, кои са хобитата ви, кои са романтичните места, които бихте искали да посетите.

Това може да е Париж или пък Флоренция, а защо не в Родопите? Вашият фотограф ще ви последва навсякъде, дори и на най-смелите места, които сте си набелязали, защото това е вашата романтична фотосесия, в която няма място за притеснения, а само за смели мечти и вдъхновение.

Облеклото?

Романтичните фотосесииОблечете се в дрехи, които изразяват самите вас. В зависимост от избраното от вас място за романтичната фотосесия, може да носите със себе си и аксесоари, и различни предмети, които мислите, че могат да се използват в някои от кадрите – конфети, шапки, очила, балони, чадъри, кейкчета и много други.

Консултирайте се с вашия фотограф относно всички идеи, които ви хрумват за романтичната ви фотосесия. Той ще ги допълни с още няколко предложения, а вие ще се спрете финално на тези, които най-много ви допадат и които ще направите с удоволствие. И най-важното – не забравяйте, че отивате да се забавлявате. В деня на романтичната фотосесия, разчитайте на фотографа си. Той ще ви предразположи и ще направи една естествена и непринудена фотосесия, която ще мине неусетно, а в края и дори няма да искате да свършва.

 

Разгледайте романтични фотосесии тук – Романтични фотосесии от Георги Стратиев, а цени на пакетите тук – Цени на романтични фотосесии.