Отпечатаната фотография е осезаема, може да я докоснете, усетите и да я споделите като нещо много лично.

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОТОКНИГИ

Защо харесваме фотография на хартия

Намираме го като много красив начин за съхранение на спомените ни за нас и поколенията. Печатането на фотографии е една от любимите ни части от фотографския занаят. Такъв отпечатък е най-реалистичното представяне на фотографията като единствен носител, който е осезаем и действителен.

Красивите снимки трябва да бъдат отпечатани…


 

 


ФОТОКНИГИ

 

Какво ви предлагаме:

Ръчно изработени фотокниги с прекрасни цветове от висококачествен печат.

 

Как да поръчате:

1.Свържете се с нас чрез имейла или формата за контакт на тази страница. Ще ви изпратим кратка инструкция как да ни посочите избора си от фотографии. Имайте предвид, че изработката отнема до две седмици.

2. След това се заемаме с дизайна и ви го изпращаме за одобрение и корекция.

3. Следват печат, изработка и доставка с куриер на красивия спомен за вас и близките ви. Изработваме фотокнигите от октомври до март.

 

по-надолу ще откриете цени


прочети още ↓
 

ОФЕРТИ

 

Цени и размери:

 

Фотокнига 20х20см или 25х20 /30 страници/
Цена: 350лв.(всяка следваща бройка по 200лв.)

Фотокнига 25х25см или 30х25 /30 страници/
Цена: 400лв. (всяка следваща бройка по 250лв.)

Отстъпките за всяка следваща бройка важат само за фотокниги с еднакъв дизайн. Различните дизайни се заплащат на редовната цена. Фотокнигите изглеждат красиво с около 50- 80 снимки разположени в 30 страници (това са 15 разгъва). При желание за включване на повече снимки може да добавите допълнително страници на цена от 30лв. за 2 страници(1 разгъв). Максималната възможност е до 50 страници.

 


НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОРЪЧКА


Изработваме фотокнигите от октомври до март. Преди да се изработи дадена поръчка, винаги ви изпращаме проекта за одобрение.

 

Питайте ако имате въпроси. Ако съм снимал вашата сватба ми напомнете за датата а аз ще ви разкажа колко е лесно да направите поръчка.