ОТЗИВИ

Гергана и Димитър

“Остави ни без думи… Каквото и да напиша ще е малко и недостатъчно.Невероятни снимки-..красиви,емоционални,истински…направени от перфектен фотограф с перфектен усет и професионализъм.. Жоро, ти си не само фотограф, а човек с огромно положително излъчване.Благодарим ти,че беше част от този ден и го запечата завинаги.Адмирации и поклон пред работата ти!.”Ти си човека, който бихме избрали за всеки следващ щастлив повод. Визите за Канада отпаднаха:)Мисли за презокеанско пътуване:)”

Анелия и Драгомир

“Здравей, Жоре! Получихме пратката /много красиво изглежда /. Много ти благодарим за уникалните снимки! Прекарахме един прекрасен и мноооого забавен ден с теб! Още щом разгледахме снимките ти и разбрахме, че ти ще си нашият сватбен фотограф и сега се убеждаваме, че сме направили точният избор . Благодарим ти!”

Божана и Мартин

“Много ти благодарим, Георги! Благодарим за страхотните снимки, за прекрасните моменти, за невероятния професионализъм и перфектно свършена работа. 🙂 И най-вече за това, че се забавлявахме. Препоръчвам те на всичките си познати!”

Борко и Тони

“Жоро, голям си! Очаровани сме! Изживяхме го денят отново. Благодарим ти още веднъж за старанието ! Прекрасни са снимките, Жоро, и са толкова естествени. Радвам се, че няма обработки в които пейзажът изглежда като от анимационен филм :)”

Ралица и Алехандро

“Жоро, снимките са УНИКАЛНИ!!! Просто приказни са! Не си ги представях така перфектни, дори не съм ги сънувала така! Цар си!!! Сега разгледах всичко и още не мога да намеря думи да ти благодаря…!”

Яна и Николай

“Жорка, гледахме снимките със семействата ни! Всички са изключително радостни и доволни от работата ти. Хвалеха те много, от това как си приклякал до усета да улавяш емоциите на хората. Благодарим ти за тези “снимки с душа”. Много им се радваме, има уникални попадения. Благодарим ти!”

Пени и Митко

“Привет, Жорка.Ние се завърнахме и сме готови да гледаме прекрасните ти снимки 😀 Искам още веднъж да ти благодаря за топлото ти отношение и професионализъм, с които ни заля и предразположи. Ти не беше просто фотограф, ти беше част от нашия празник. Сърдечно благодаря!”

Добромир и Руби

“Страхотни са снимките, много ти благодарим. Наистина сме късметлии, че ви намерихме и със сигурност ще те препоръчвам на познати :)”

Росица и Мартин

“Жоре, ти си просто… нямам думи! Снимките са повече от страхотни, уникални, прекрасни, незабравими и т.н . Наистина не мога да ти изкажа колко много радост ни донесе, и колко много прекрасни думи се изсипаха по твоя труд. Едно безкрайно Благодаря за всичко, което направи за нас! Както каза Мартин: трябва да се забременяваме по-бързо, за да си направим пак сесия при теб grin emoticonМного, много, многооооооо БЛАГОДАРИМ!”

ПИШЕТЕ МИ

За да подобря своята работа и предлагани услуги обратната връзка с клиентите е много важна за мен. Бихте ли отделили време за няколко думи? Кое ви накара да изберете мен като фотограф, какво ви хареса или не ви допадна? Благодаря!

Вашите Имена

Дата на сватбата (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашето Съобщение