ЗА МЕН

Сватбена , портретна , модна и рекламна фотография.

1917547_1278034155902_3632935_nДобре Дошли!

Аз съм Георги Стратиев и съм фотограф на свободна практика. Щастливо женен, имам страхотна съпруга и две неуморни деца. Предпочитам спокойствието и затова живея в малко китно градче между реката и планината. Пътувам много като така успявам да снимам забележителни кадри от изключителни и необикновени дестинации. В своята работа обичам да правя нещата винаги по-различно от останалите. Снимам живота по собствен, творчески, артистичен, забавен, уникален, а понякога и може би странен лудат начин, улавяйки неповторими мигове през моя обектив.

Това, което ми харесва е да запечатвам истински и неподправени емоции, моменти които означават много за мен и моите клиенти, кадри които носят прекрасни и безценни спомени. Ако искате вашите снимки да връщат спомена и усмивката на лицето ви всеки път когато се вгледате в тях, просто ми разкажете за вашите планове!

Забавлението е движещата сила за моята креативност. Търся новаторство във фотографията, а срещите с нови хора е едно от любимите ми занимания.

Фотосесии с модерен стил съчетан с ретро усещане, за тези които желаят да изглеждат естествени и биха се забавлявали по време на нашите срещи. Вярвам, че вие трябва да се чувствате комфортно с вашия фотограф и винаги е нужно да има елемент на доверие. Много от клиентите с които работя ми казват, че имам способността да ги накарам да се отпуснат и бъдат себе си, заставайки с удоволствие пред моята камера.Много от тях, сега наричам приятели.

Сватбената фотография ми позволява да бъда с вас в един от най-щастливите дни от живот ви, да усетя вашата история и може да бъдете сигурни, че ще изпитам някои от същите емоции които чувствате и вие. Вярвам, че тази лична връзка ми позволява да бъда изключително добър разказвач който да документира историята ви по възможно най-емоционалния и красив начин.

Репортажът е любимият ми стил, а всъщност по-голямата част от заснемането на една сватба е точно репортаж. Различните младоженци, техните близки и приятели винаги внасят нещо незабравимо и всяка следваща сватба ми носи ново предизвикателство. Точно тук е моят талант – да уловя всички емоции и уникални моменти случващи се в един единствен миг и отлитащи във времето.

Ако търсите креативни изображения, които са елегантни, забавни, истински и емоционални – разгледайте моето портфолио и ако харесате това което виждате, просто ми пишете или позвънете.

Благодаря за отделеното време и се надявам моята фотография да ви зареди с положителна емоция така както зарежда мен самия.

 

>>Разгледайте сватбена фотография: Георги Стратиев – Сватбен Фотограф